Onze sponsors


Eurotuin in Ophasselt

Voor onze voedselbank en voor onze dierenopvang kunnen we al geruime tijd rekenen op de grote steun van Eurotuin Ophasselt. Eurotuin heeft niet enkel een heel groot assortiment voor huis, tuin en dier maar heeft duidelijk ook een groot hart voor mens en dier.

Regelmatig mogen we er producten ophalen die dicht bij houdbaarheidsdatum zitten, uit het gamma gaan of waarvan de verpakking wat beschadigd is,…

Kwalitatieve producten waar we al heel wat dieren uit onze voedselbank en uit onze opvang mee konden helpen. Bovendien hoeven we zo veel minder producten zelf aan te kopen voor de voedselbank, waardoor er meer budget overblijft om te investeren in de medische zorg, zwerfdieren,…

Onze dank is dan ook erg groot hiervoor!

https://www.eurotuin.be/


Rotary Club Gaasbeek

Eind vorig jaar werd onze VZW (en meer bepaald het luik sociale projecten) door Nancy -die bij ons twee katjes adopteerde- voorgesteld aan de serviceclub waarbij ze is aangesloten: Rotary Club Gaasbeek

We werden tijdens een vergadering uitgenodigd om ons project voor te stellen…en tot onze vreugde en grote dank werd dit gevolgd door de uitreiking van een bijzonder mooi bedrag in december vorig jaar.

We leerden tijdens de ledenvergadering en tijdens de officiële overhandiging een aantal van de leden kennen als bijzonder warme mensen. Het bestaan van dergelijke serviceclubs en hun steun aan onze VZW en aan andere VZW’s maakt echt een groot verschil.

Dankzij hen kunnen wij ons verder inzetten voor onze sociale projecten, zonder zorgen.

Dankjewel !!!


TD Pagidak

Dat er bij TD Pagidak dierenvrienden werken, wisten we al van bij de opstart van onze organisatie.
Eén van hun werkneemsters adopteerde namelijk begin 2021 bij ons een duo bange elfjarige katten van wie het baasje was overleden. Maar ook TD Pagidak zelf steunt regelmatig goede doelen die dieren helpen.

In 2023 kregen wij zo van hen een mooi bedrag om onze werking te steunen!

Bij TG Pagidak kan u terecht voor alle soorten dakwerken,
meer info is te vinden op hun site: 
https://tdpagidak.be/


Provincie Oost-Vlaanderen

We zijn ook dankbaar voor de jaarlijkse steun van de provincie Oost-Vlaanderen, die met haar subsidie voor dierenasielen (of opvangcentra voor wilde dieren) het dierenwelzijn in de provincie wil bevorderen.


Heb je een bedrijf en wil jij ons ook sponseren? Aarzel niet om ons te contacteren!