Onze lieve opvanggezinnen, die volledig vrijwillig, altijd klaar staan om te helpen en bij te springen waar nodig. Stuk voor stuk warme personen aan wie we, in het volste vertrouwen en met een gerust hart, onze opvangkatjes kunnen toevertrouwen!

 

Hallo,

Wij zijn Tonia & Danny en zijn sinds mei 2019 opvanggezin voor katjes. Uiteraard doen we dit niet alleen, zoals jullie kunnen zien op de foto. Aiko, onze Zwitserse herder, ontfermt zich met volle overgave bij het helpen socialiseren van de katjes. 

Opvanggezin zijn is iets wat je met hart en ziel doet. Het kost energie en organisatie, maar wat je ervoor terug krijgt is gewoonweg onbetaalbaar. De vriendschap, de knuffels, de dankbaarheid, ... en dit zowel van de katjes als van de adoptanten. Het geeft ons een voldoening en buitengewoon hartverwarmend gevoel. Zeker als je bv. achteraf ook nog eens berichtjes en fotootjes toegestuurd krijgt van deze schattige wezentjes door hun fiere en dolgelukkige adoptanten.

Helaas is het echter niet altijd rozengeur en maneschijn. Zieke katjes, bange katjes, zwangere wilde katjes, gewonde katjes, ... Maar geen nood, we kunnen steeds ten volle rekenen op de ondersteuning van de vzw, die noch kosten, noch moeite sparen en niets aan het toeval overlaten. Een plezier om voor VZW Katsoiets opvanggezin te zijn en dus fier om deel te mogen uitmaken van Team Katsoiets!


Hallo,

Ik ben Cindy en woon in Galmaarden, samen met mijn man Wim en ons kinderen Chandree en Aiden.
Wij hebben 3 katten, Alec, Logan en Lexi die wij via VZW Katsoiets geadopteerd hebben.

In 2022 startte ik als 'tijdelijke' opvangmama voor Katsoiets, ze zochten nl. hulp om de piek van het kittenseizoen op te vangen. Ik kon mij perfect vinden in de waarden en doelen van de vzw en kon daarnaast rekenen op de raad en steun van fantastische mensen! De voldoening die ik kreeg was zo groot dat het tijdelijke veranderde naar permanent. 

Ik vang voornamelijk kittens op die gesocialiseerd moeten worden tot ze groot genoeg zijn om geadopteerd te worden.

Ik hou ervan om een verschil te maken in het leven van mijn opvangertjes en hun gezinnen! Zoals ook zij een verschil maken in het mijne.